Više od kajakarenja

 

U Duhovnim vježbama postoji razmatranje o Utjelovljenju u kojem sveti Ignacije piše kako je Presveto Trojstvo gledalo na površinu zemlje te iz ljubavi i samilosti prema ljudima, odlučilo da Druga Božanska Osoba postane čovjekom i spusti se među njih.

Na blagdan Tijelova, obnavljamo svoju vjeru u Isusa, pravog Boga i pravog čovjeka, koji je uzeo naše tijelo te kao jedan od nas hodao ovim svijetom.

Naše tijelo dar je od Boga. Sam Bog smatrao je tijelo dobrim i vrijednim časti kada je i sam odlučio ući u njega.

Želimo Bogu zahvaliti na daru tijela, na mogućnosti kretanja, na srcu koje kuca, na disanju, na rukama i nogama, na očima kojima upijamo ljepotu stvorenog, na osjetilima njuha i okusa kojima kušamo bogatstvo okusa te na svemu zbog čega se osjećamo živima. Na eksperimentu Više od kajakarenja, koji će se održati od 8. do 11. lipnja, želimo častiti Boga u pokretu, veslajući zajedno oko predivnog otoka Murtera.

Napomena

U slučaju lošeg vremena i jakog vjetra, eksperiment se ne otkazuje nego ćemo prilagoditi aktivnosti (umjesto kajakarenja, planiramo planinarenje i hodanje po otoku Murteru i okolici).

Sudjelovanje na eksperimentu uključuje duhovnu pripremu koju ćemo započeti 30.5. Svakodnevno ćete primati kratke tekstove koji će vas uvoditi u temu našeg pohoda.

Kotizacija iznosi € 150, a pokriva prijevoz, smještaj, sve obroke te svu opremu potrebnu za kajakarenje.

Prijaviti se možete putem sljedećeg google obrasca, a za sva dodatna pitanja možete se javiti na mail hodocasca@magis-cro.com.

Saznaj više

Povezane objave

Klek -idemo dalje, na vrh!

Saznaj Više

Što su vrijeme, prostor i udaljenosti za djecu vječnosti?

Saznaj Više

Srpanj 2024. je vrijeme za Magis Europe!

Saznaj Više

© 2024, Sva prava pridržana