Duhovnost

 

UVJETI ŽIVOTA

-pretjerane fizičke aktivnosti poput trčanja i džogiranja nisu dozvoljene zbog visokih temperatura i oskudnih zaliha vode u kampu -plivanje i osvježavanje u moru u uvali poželjno -spavanje je u vreći za spavanje na podlošku u prostoriji jedne napuštene zgrade -imamo 3 obroka dnevno (od toga minimalno jedan kuhani) -iako ima nešto malo hlada ovaj otok je prirodno goli kamen, stoga očekujte nešto više temperature i obavezno ponesite dobru zaštitu od sunca (uz kremu i šešir preporučamo i nekakav svijetao kišobran, tj. suncobran) -na otoku nema dućana pa sve što vam je potrebno morate tamo sami donijeti -tjedan dana ćemo živjeti bez struje i slatke vode (osim naravno vode za piće koju ćemo u dovoljnim količinama osigurati za sve te ne trebate nositi zalihe). Bit će crna kava jednom dnevno ali ako želite nešto ekstra ponesite si zalihu (ness i slično). - što se sanitarnog čvora tiče - na raspolaganju su nam drevni čučavci, ali nosimo kante mora 100injak metara pa se pripremite i na malo fizičkog napora :) *Ako nosite kontaktne leće obavezno ponesite i naočale sa sobom zbog prašnjavih i slanih uvjeta. *Ako koristite neki lijek koji mora stajati na hladnom u frižideru molimo da ga predate u kuhinju odmah po dolasku.

Aktivnost

Duhovne vježbe

Lokacija

Žica, logor

Doprinos za troškove

-


Dob sudionika: 21 - 35

Broj sudionika: 25

Što ponijeti sa sobom?

Obavezno :

-vreću za spavanje + karimat (podmetač) +jastučić

-kapu/šešir + kremu za sunčanje

-kupaći kostim + ručnik za kupanje

-tenisice + sandale (japanke)

-kratku + toplu, dugu odjeću

-kišobran/kabanicu

-zdjelicu + pribor za jelo + čašu + plastičnu bocu 0,5 l + kuhinjsku krpu

-bilježnicu + olovku

-bateriju (lampu) + rezervne baterije

-glazbeni instrument (ako sviraš)

-kartu+osobne dokumente + zdravstvenu iskaznicu

-osnovne higijenske potrepštine

-kufer na kotačiće (ako imate, dosta olakšava prijenos stvari od pristaništa do kampa)

-BIBLIJU (trebamo i Stari i Novi zavjet za razmatranje)

-ručni (po mogućnosti vodootporni) sat – kako ne bi propuštali točke programa, i da znate doći na svakodnevni duhovni razgovor, itd. Kako nema struje nije praktično računati na mobitel, niti ga držati uz obalu zbog turista.

*Sjediti ćemo na kamenu ili betonu pa tko voli mekše uvjete nek ponese jastučić/klupčicu

*Molimo vas nemojte nositi vrijedne predmete, jer nemamo mogućnosti stvari držati pod ključem, te ćete biti sami odgovorni za svoje stvari.

 

© 2022, Sva prava pridržana