Idemo u Portugal!

 

U srpnju 2022. godine, Hrvatska je bila domaćin europskog susreta (ignacijanske mladeži) – Magis Europe. Tijekom osam dana 375 mladih kušalo je i doživjelo Božju blizinu sudjelovanjem na 29 različitih eksperimenata diljem Lijepe Naše.

Osim na europskoj razini, Magis se uvijek održava i deset dana uoči Svjetskog dana mladih te okuplja mlade ljude (18-30 godina) koji pripadaju ignacijanskim obiteljima diljem svijeta. Ovaj susret prilika je za ignacijansku mladež da zajedno slavi svoju vjeru te da se pripremi za Svjetski dan mladih.

Deseto, jubilarno izdanje Magisa održat će se od 22. do 31. srpnja 2023.  u Lisabonu (Portugal). Službeni slogan svjetskog Magis susreta, “stvaranje nadom ispunjene budućnosti”, a proizašao je iz treće Opće apostolske preferencije Družbe Isusove 2019-2029 koja glasi “Pratiti mlade u stvaranju nadom ispunjene budućnosti.

General Družbe Isusove, Arturo Sosa, SJ i glavni koordinator Magis-a 2023., Samuel Beirão, SJ, pozvali su ignacijansku mladež da sudjeluju na ovom velikom susretu.

I mi vas pozivamo da se uključite u stvaranje budućnosti ispunjene nadom te da se prijavite za sudjelovanje na Magis susretu u Portugalu. Više informacija o samom susretu možete pronaći na službenoj stranici Magis 2023 Portugal ili se javiti na mail koordinator@magis-cro.com.

Saznaj više

Povezane objave

Dopusti mu da te pohodi u skromnosti tvoga bića

Saznaj Više

Vukovar: Kroz patnju bliže Bogu

Saznaj Više

Medvednica: On dolazi u skromnost(i)

Saznaj Više

© 2022, Sva prava pridržana