Idemo u Portugal!

 

Deseto, jubilarno izdanje svjetskog Magis susreta održat će se od 22. do 31. srpnja 2023.  u Lisabonu (Portugal). Službeni slogan svjetskog Magis susreta, “stvaranje nadom ispunjene budućnosti”, a proizašao je iz treće Opće apostolske preferencije Družbe Isusove 2019-2029 koja glasi “Pratiti mlade u stvaranju nadom ispunjene budućnosti”.

Svjetski Magis ujedno je i priprema za Svjetski dan mladih koji će se održati od 1. do 6. kolovoza 2023. Ova dva susreta čine cjelinu te prijava na svjetski Magis uključuje obavezno sudjelovanje na Svjetskom danu mladih. Susreti su namijenjeni mladima od 18 do 35 godina.

Udruga Magis organizira odlazak u Portugal na oba susreta, a formacija za susret počet će 15. veljače. Formacija će se održavati online jednom mjesečno, a njezina je svrha da bolje upoznamo sebe, druge i isusovačku duhovnost. Više informacija poslat ćemo vam nakon prijave.

Ukupna cijena kotizacije iznosi €455, a ona uključuje:
1.) Sudjelovanje na Magisu 2023. – €200
2.) Sudjelovanje na Svjetskom danu mladih  – €250
3.) Administrativne troškove – €5

Putovanje do Portugala možete organizirati u vlastitiom aranžmanu ili možete ići s nama u grupnoj organizaciji.

CIJENA AVIONSKE KARTE: €400
POLAZAK: 20.7. Venecija-Lisabon
POVRATAK: 8.8. Lisabon-Venecija
Magis će organizirati putovanje na relaciji Zagreb-Venecija u oba smjera. Cijena putnih troškova ovisit će o broju zainteresiranih.
Smještaj je osiguran za vrijeme čitavog boravka u Portugalu.

Prijaviti se možete putem OBRASCA

Više informacija o samom susretu možete pronaći na službenoj stranici Magis 2023 Portugal ili se javiti na mail koordinator@magis-cro.com.

Saznaj više

Povezane objave

Želiš ovo ljeto eksperimentirati? Dođi na Magis CRO!

Saznaj Više

Magis Europe 2024 – jeftinije kotizacije do 30.4.

Saznaj Više

Pitaš se trebaš li ići na Magis Europe 2024?

Saznaj Više

© 2024, Sva prava pridržana