Zahvalnost za Riječ koja je Tijelom postala…

 

Jedna mala grupa Magisovaca Tijelovo je proslavila kajakareći oko otoka Murtera. Veslajući su zahvaljivali na daru svoga tijela te častili Onog koji je za nas i sam Tijelom postao. Iskustvo jednog sudionika pričitajte u nastavku:

Tijekom cijelog eksperimenta naglasak je bio na vožnji kajacima po našoj predivnoj obali, uz trenutke šutnje, kontemplacije, molitve i razonode. Na prijavu me potaknula supruga koja je vidjela objavu te mi ju je proslijedila. Nisam dvojio ni trenutka, jer sam joj već duže vremena pričao kako bih želio otići na kajakarenje, a Bog je našao najbolji mogući način da mi usliši želju. Bilo je more predivnih trenutaka koje još uvijek prebirom u sjećanju, ali jedan od upečatljivijih bila mi je šutnja koju smo imali nakon što smo kajacima stigli na jedan od otoka. Svatko je našao svoje mjesto za meditaciju i način za osluškivanje Božjeg glasa. U toj raskoši i ljepoti otoka na kojem smo se usidrili, rodila se veličanstva tišina u kojoj mi je Bog jasno i nježno progovorio. Osjetio sam mir i radost srca jer imam priliku biti u eksperimentu s predivnim ljudima koji su mi svojom željom za svetošću i traženjem Boga u malim stvarima, bili pravi primjer kako se to radi.

Nova poznanstva, druženje, zajednička molitva, iskustvo veslanja i svladavanje kajaka samo su neki od plodova ovoga eksperimenta. Bog mi je najviše bio u zajedništvu koje je vladalo među ekipom tijekom čitavog eksperimenta – od zajedničkog pospremanju i usklađenosti tijekom veslanja do konstruktivnih razgovora o različitim temama kroz koje sam dobio mnogo poticaja i novih spoznaja. Više od kajakarenja bilo mi je vrio plodonosno i blagoslovljeno iskustvo na kojem sam beskrajno zahvalan.

Još uvijek ima slobodnih mjesta na eksperimentu Više od kajakarenja koji će se održati u sklopu Magis CRO-a od 12. do 20. kolovoza. Prijavi se i upoznaj otočiće koji se nalaze u blizini naših predivnih Modrava!

Saznaj više

Povezane objave

Klek -idemo dalje, na vrh!

Saznaj Više

Što su vrijeme, prostor i udaljenosti za djecu vječnosti?

Saznaj Više

Srpanj 2024. je vrijeme za Magis Europe!

Saznaj Više

© 2024, Sva prava pridržana