Osvrt na Hod za ranjenim Isusom

 

Tvoja patnja pred očima. Tvoja pregorka muka. Na nju moje srce ne može ostati tupo. I opet počinje kucati. Tu te susrećem živoga, dok umireš, da ja živim.

Kako je dobro sresti te opet. A preduvjet za to je razapeti svoja očekivanja, i samo poći, tragom krvi. Tragom koji su ostavile tvoje rane. Tu sam te prvi put sreo. Tu ću te uvijek sresti.

Već neko vrijeme u stanju suhoće, duša mi je čeznula za Tobom i Magisov “Hod za ranjenim Isusom” bio mi je nada da ću te sresti. I bio si tu Bože, u svakom koraku s nama, u svakom srcu koje je došlo slijediti Te. U cvrkutu ptica koje su te slavile, cvijeću i krošnjama, u prepunoj crkvici i toplini župnog doma. Bio si s nama i mi smo bili s tobom.

Pred nama su još tri korizmena hoda, pridruži nam se.

3.3. Bikčevićeva – Tigrovo oko – Grofica

10.3. Lagvić – Kraljica Hrvata

17.3. Put u nebo

Eksperiment je namijenjen mladima od 18 do 35 godina, a broj sudionika nije ograničen. Preporučamo donaciju od 1€ po osobi kao potvrdu svog dolaska i kako bi pokrili troškove uredskog materijala, a sami nosimo ručak gore (ponesi za sebe i još jednu osobu pa tako možemo međusobno dijeliti). Nakon prijave putem OBRASCA, u određenom roku biti će vam poslan mail s pristupom u Whats app grupu.

Saznaj više

Povezane objave

Magis CRO Eksperiment bicikliranja: „Ne sjećam se kad sam bila toliko radosna.”

Saznaj Više

Idemo na Dinaru: Pridruži nam se na hodu za Pume

Saznaj Više

Klek -idemo dalje, na vrh!

Saznaj Više

© 2024, Sva prava pridržana